Încrederea în tine






Odată cu trecerea timpului, încep să se adune probleme pe care nu crezi că le vei rezolva vreodată sau întrebări la care doar tu îți poți răspunde dar, în interiorul tău va exista mereu ideea de: „Nu pot!” sau că răspunsul la ce cauți va veni din exterior. NU! . Tu ești persoana ce te va ajuta să îți rezolvi problemele și să găsești anumite răspunsuri referitoare la tine. Nu te gândi că nu poți sau că nu vei reuși niciodată să treci peste.

Analizează fiecare problemă și încearcă să îți pui niște semne de întrebare la care să îți poți răspunde singur, așa încât, răspunzându-ți la propriile întrebări vei începe să te cunoști din ce în ce mai bine, vei trece mai ușor și îți vei găsi altfel răspunsurile pe care le cauți.

Nu e ușor, dar nici imposibil nu e. Nu trebuie să cauți un răspuns pentru toate. Ia-le ușor, analizează și gândește-te bine pentru că, fiecare alegere făcută poate avea un avantaj sau un dezavantaj.

Tu ești răspunsul pentru fiecare întrebare, nelămurire sau problemă pe care o ai în cap, așa că, fii optimist și ai mai multă încredere în tine pentru că va exista mereu un răspuns, fie că îl vei găsi mai greu sau nu.

 





Încrederea în tine Încrederea în tine Reviewed by Unknown on decembrie 19, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.