Lipsa comunicării și lupta cu noi înșine


      Cu toții ducem în interior o luptă, confruntându-ne cu amintiri din trecut sau probleme ce singuri nu le vom găsi niciodată un răspuns sau o soluție pentru a le lăsa în urmă și pentru a ne bucura de prezent. Ne ascundem după zâmbete false și stări de bine încercând să le acoperim bine, pentru a nu își da nimeni seama de ele.

      Nu întoarce spatele oamenilor de genul. Ascultă ce au pe suflet și încearcă împreună cu ei să găsești o soluție pentru lupta din interiorul lor pentru că, ai putea fi și tu în aceeași situație. Oferă ajutor și nu cere nimic în schimb. Va veni și ziua când ți se va oferi ajutor atât în viața de zi cu zi, cât și când vei avea în interiorul tău o luptă unde cel câștigător, de cele mai multe ori, va fi trecutul și întrebările ce te vor opri să îl lași în spate. Încearcă să îi asculți și să înțelegi prin ce trec.

      Gândește-te că, cei ce duc această luptă, poate au o problemă de comunicare sau o frică de a se deschide pentru a nu fi răniți. Oferă-le încrederea de care au nevoie pentru a-ți arăta ce se întâmplă în interiorul lor.

      Îl știți pe acel coleg de clasă care de fiecare dată stătea singur ? Toți cred că am avut unul și cred că acesta ar fi un exemplu bun. Mulți dintre noi trecem pe lângă el ca și cum ar fi invizibil sau nu ar exista în clasă. El nu urăște pe nimeni. Îi este frică să socializeze pentru că, a fost rănit în trecut și și-a pierdut încrederea în oameni. S-a obișnuit cu singurătatea chiar dacă, aceasta afectează psihicul.

      Un mic sfat, în caz de aveți sau cunoașteți pe cineva într-o situație de genul, chiar și asemănătoare ar fi de a înceta să judecați un om după copertă, dacă nu îi cunoașteți povestea și încercați să relaționați cu el. Integrați-l în grupul vostru și ajutați-l să treacă peste asta.
Lipsa comunicării și lupta cu noi înșine Lipsa comunicării și lupta cu noi înșine Reviewed by Unknown on februarie 02, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.