Muzica bună, educă !



Nu asculta orice prostie ce se difuzează la noi doar pentru a fi ca restul lumii. Acultă melodii ce te calmează, ce au un mesaj puternic și ai ce învăța din versurile artistului. Fii diferit. Sunt "n" persoane ce ascultă anumite genuri doar pentru a fi mai presus, dar..Nu e deloc așa.

Caută să înveți câte ceva nou din piesele artiștilor și să te ajute când ai nevoie de liniște, pace, relaxare, ori altceva din această categorie. Fii diferit și nu te lua după turmă, pentru că încetul cu încetul lumea va asculta orice prostie difuzată atât la radio, cât și la televizor.

Un mic exemplu, ar putea fi atât rap-ul, cât si rock-ul, reggae-ul și alte genuri muzicale care conțin un mesaj destul de puternic și pun cititorul într-o lumină bună asupra lumii în care trăiește, asupra persoanelor de care este înconjurat și multe alte lucruri, ce ne-ar ajuta foarte mult pentru a ne forma, dar din păcate turma judecă fiecare persoană după genul de muzică pe care îl ascultă respectivul. Referitor la aceste genuri, turma spune cum că rap-ul și reggae-ul ar fi "muzică pentru drogați", ori alte prostii scoase pe gură de niște oameni egali cu 0, ori despre rock că ar fi "muzică de sataniști". Gusturile nu se dispută, așa că, înainte de a judeca o persoană după modul în care se îmbracă sau muzica pe care o ascultă, te-aș ruga mai întâi să o înțelegi atât pe ea, cât și gusturile muzicale alese!

Trezește-te și gândește-te atât înainte de a judeca pe cineva sau genul de muzică pe care îl ascultă cât și genul de muzică pe care îl asculți tu. Nu băga în seamă vorbele scoase de oameni. Ăștia sunt ei..Te judecă și nici măcar nu te cunosc!



Muzica bună, educă ! Muzica bună, educă ! Reviewed by Ț. C-tin. Alexandru on octombrie 25, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.