Nu renunța


Lucrurile încep să se complice încetul cu încetul iar, singurul lucru pe care trebuie să îl fac, e acela de a nu renunța și de a fi tare indiferent de vreme.

Oboseală, stres, materii noi și noțiuni ce dacă nu lucrezi sau nu te uiți peste ele, nu le vei înțelege niciodată și multe alte lucruri ce încep să îmi îngreuneze timpul, dar dacă stau bine și mă gândesc, acesta e doar începutul a ce va urma pe viitor.

E greu, nu zic nu, dar nu e imposibil. Toate trebuie luate ușor, din timp și nu trebuie lăsate de pe o zi p alta pentru că se adună. Se adună din ce în ce mai multe noțiuni și încep să mă învârt în jurul lor pentru a le înțelege. 

Dacă ești în situația mea, nu lăsa lenea să te cuprindă total și încearcă să îți faci un program zilnic pentru a îmbina învățatul cu timpul tău liber iar, în privința stresului și a oboselii trebuie să găsești o soluție pentru că se adună și vei ajunge în situația în care, te vor cuprinde dintr-o dată și nu vei ști ce să faci. 

Odihnește-te și încearcă să dormi minim 7 ore pe noapte chiar și după-amiaza dacă găsești o portiță. În privința stresului, încearcă să îl înlocuiești cu ceva: ieși cu prietenii, uită-te la un film, încearcă să te gândești din alt punct de vedere, vorbește cu cineva și multe altele ce te scapă de stres.


Nu renunța Nu renunța Reviewed by Unknown on noiembrie 26, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.