Prietenii nu-ți sunt prieteni!


Trăim într-o lume foarte perversă unde până și cei mai buni prieteni te mănâncă pe la spate sau stau cu tine doar pentru a obține ceva. Pe zi ce trece, prietenii vin și pleacă, iar puțini rămân alături de tine fie că ai dat de greu sau nu.

Am întâlnit fel și fel de oameni, mulți au plecat ușor, unul câte unul, rămânând doar câțiva care chiar contează, devenindu-mi o a 2-a familie. Nu mă gândeam că voi mai păstra legătura cu unii sau că de la un „salut“ și începând să ies cu ei să ajung să îi consider frați.

Ai grijă ce fel de oameni ai pe lângă tine și gândește-te de două ori înainte de a lua o decizie. Dacă nu alegi cu cap, mâine, poimâine, vei ajunge ca aceste persoane, pe care tu îi numești „prieteni“ să te sune doar când au nevoie de ceva sau au un anumit interes față de bunurile pe care le deții: ca de exemplu banii, că în rest, se fac dispăruți toți sau când vorbești cu ei îți bagă pe gât zeci de motive penibile.

Ca să nu regreți după sau să spui, ca de exemplu că ai fost prost când „te-ai deschis“ și i-ai povestit unui „prieten“ ce ți s-a intâmplat, iar apoi să auzi lucruri pe care nu le-ai făcut sau alte lucruri de care tu nici nu știai. Nu te încrede în orice „prieten“ ce îți iese în cale și gândește-te de două ori înainte de a lua această decizie.


Prietenii nu-ți sunt prieteni! Prietenii nu-ți sunt prieteni! Reviewed by Unknown on noiembrie 10, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.